Lifestyle

Orlando Bloom, vedeta Piraților din Caraibe a declarat că este nemulțumit de activitatea sexuală pe care o are cu soția lui, Katy Perry

Pinterest LinkedIn Tumblr

Orlando Bloom, în vârstă de 44 de ani, a declarat într-un interviu, că nu a avut de curând atâtea momente intime pe cât și-ar fi dorit. Actorul consideră că un impact major în apropierea sexuală dintre el și soția sa, Katy Perry, l-ar fi avut apariția fiicei lor, Daisy Dove în vara trecută, informează Realitatea.net

Când reporterul a întrebat cât de des face vedeta sex, Bloom a răspuns cu „Nu suficient de mult”. „Totuși avem deja un copil”, a adăugat el.

El a susținut în cadrul interviului că ar fi foarte încântat să trecă prin această experiență din nou. „Este uimitor să fii iar tătic”. „De data aceasta am lăsăt anxietate într-o parte, vreau să fiu un tată relaxat și prezent”.

Nu este prima dată când Orlando dezvăluie presei detalii cu caracter sexual. În martie 2020, vedeta Piraților din Caraibe a declarat pentru Sunday Times că s-a abținut de la sex pentru o perioadă de șase luni, până ar fi întâlnit-o pe Perry.

„Inițial planul meu era să mă abțin pentru o perioadă de trei luni, dar am început încet să mă bucur cu adevărat de felul în care ajunsesem să mă raportez la femei și invers”, a spus Orlando la acel moment.

Primele zvonuri despre relația dintre actorul de la Hollywood și pop-starul american, au apărut încă din anul 2016, când aceștia au fost văzuți împreună la două petreceri organizate cu prilejul Premiilor Grammy.

Citește și: Horoscop zilnic 22 martie 2021. Fecioarele sunt surprinse la maximum de o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Balanțele

loading...

Comments are closed.