Alte știri

Oscar Rivera Rivera, înalt consilier al UE în domeniul combaterii spălării banilor și recuperării bunurilor infracționale, își începe misiunea pe lângă ARBI

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un înalt consilier al Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova şi-a început misiunea pe lângă Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale a Centrului Naţional Anticorupţie. Expertul va asista angajaţii Agenţiei şi va acorda consultanţă în materie de recuperare, administrare şi valorificare a bunurilor infracţionale.

Astăzi, efectivul ARBI a avut o ședință de lucru cu înaltul consilier Oscar Rivera Rivera în cadrul căreia a mulțumit Misiunii Înalților Consilieri ai UE în Republica Moldova pentru suportul oferit pe întreaga perioadă de activitate a Agenției. În același context, conducerea ARBI a prezentat un raport extins pe marginea proceselor de lucru în curs, dar și planurile de acțiuni și dezvoltare pentru perioada imediat următoare.

La rândul său, înaltul consilier și-a exprimat interesul față de activitatea Agenției, precum și față de evoluția implementării Registrului Bunurilor Infracționale Indisponibilizate. Expertul a menționat că este deschis pentru cooperare și și-a exprimat deschiderea pentru acordarea sprijinului în vederea creșterii capacităților instituționale ale Agenției în domeniul recuperării bunurilor infracționale.

loading...

Comments are closed.