Alte știri

PACC: „PAS nu are nicio soluție concretă pentru țară. Îi invităm la dezbateri. Dacă nu vor veni, va fi un act de lașitate”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Reprezentanții Partidului Acțiunii Comune – „Congresul Civic” (PACC) susțin că au analizat minuțios programul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru alegerile din 11 iulie, menționând că acei de la PAS nu au nici o propunere serioasă pentru țară. În acest sens, reprezentanții partidului au anunțat că invită PAS la dezbateri, informează N4.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Programul PAS are două idei: primul – țările din afară ne vor ajuta și doi – totul fac străinii buni. Partidul nostru își poate permite aceste note radicale. Planul nostru de modernizare se găsește într-o carte, la care au lucrat specialiștii. PAS propune pensie minimă de 2 mii de lei. Aceasta este o batjocură. PAS mai propune curățarea sistemului judecătoresc pentru ca acesta să lucreze pentru oameni. Despre curățarea sistemului judecătoresc vorbesc toți, dar nimeni nu vorbește cum anume va avea loc acest proces”, a adăugat Muntean.

„Noi îi chemăm la dezbateri cu privire la viața socială și economică a Moldovei. Trebuie să fie acele dezbateri pe care le așteaptă țara, indiferent de apartenențele politice”, a spus candidatul PACC la următoarele alegeri, Iurie Muntean.

Ce ține de timpul și locul unde vor avea loc dezbaterile – „lăsăm la dorința PAS. Orice acțiune de a refuza invitația noastră se va numi lașitate și înfrângere. Așteptăm răspunsul PAS nu mai târziu de ora 12:00, 24 iunie 2021”, a precizat Muntean.

Citește și: Maia Sandu a susținut reforma sistemului de sănătate, care a redus numărul de paturi în spitale

loading...

Comments are closed.