PACE a semnat protocolul pentru o Campanie Civilizată în Alegerile Locale din Chișinău : “Idei, Nu confruntări”

Astăzi, 19.10.2023, partidul PACE a semnat protocolul pentru o Campanie Civilizată în Alegerile Locale din Chișinău : “Idei, Nu confruntări”.

Acest protocol reflectă angajamentul nostru pentru o campanie electorală bazată pe dialog, dezbatere constructivă și respect reciproc.

Ne asumăm să respectăm principiile democratice și valorile civice fundamentale, inclusiv libertatea de exprimare și dreptul la vot. Suntem convinși că orașul nostru merită o dezbatere publică de calitate, centrată pe soluții și idei, în loc de confruntări și retorică negativă.

Prin semnarea acestui pact, ne asumăm responsabilitatea de a promova un discurs civilizat în campanie și de a aborda problemele orașului cu o viziune orientată către binele comun iar toate activitățile noastre de campanie sunt conforme cu regulile și legile electorale. Vom colabora pentru a organiza dezbateri publice transparente și pentru a aduce în prim-plan idei inovatoare și soluții viabile pentru dezvoltarea Chișinăului.

Ne angajăm să respectăm rezultatele alegerilor locale și să colaborăm în mod constructiv cu câștigătorul alegerilor pentru binele orașului. Suntem dedicați aducerii unui nou standard de etică și respect în viața politică, și invităm și alți candidați să se alăture acestei inițiative pentru a oferi locuitorilor Chișinăului o campanie electorală civilizată și informativă.

Total
0
Shares
Total
0
Share