Alte știri

Parlamentar israelian: “Rasa evreiască este cea inteligentă de pe fața pământului”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Israelienii nu vor crede niciodată acuzațiile de corupție aduse prim-ministrului Benjamin Netanyahu, pentru că “rasa evreiască este cea mai deșteaptă din lume cu cele mai onorabile calități umane”, a afirmat un parlamentar israelian.

Miki Zohar, parlamentar israelian și membru al partidului șefului Executivului, a făcut observațiile în timpul unui interviu radio în care a dezbătut anchetele în curs de desfășurare, în care Netanyahu este acuzat de corupție.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Dezbaterea a avut loc în aceeași zi în care Netanyahu a fost audiat privind mai multe cazuri de corupție, dintre care, în trei dosare este acuzat direct împrună cu soția sa, scrie ProTV.

În cel mai grav dosar, premierul israelian este acuzat de trafic de influență pentru că a conspirat alături de patronul unui trust de presă pentru a sabota distribuția cotidianului rival în schimbul publicității pozitive de care s-ar fi bucurat Netanyahu din partea trustului de presă ajutat.

Vorbind în cadrul emisiunii de radio, Zohar a susținut că mulți israelieni încă îl sprijină pe premier, deoarece sunt prea inteligenți pentru a crede acuzațiile împotriva lui.

“Nu-i puteți păcăli pe evrei, indiferent de ce se scrie în mass-media. Publicul din Israel este un public care aparține rasei evreiești, iar întreaga rasă evreiască este deșteaptă și înțeleaptă. Publicul știe ce face prim-ministrul pentru țară”.

loading...

Comments are closed.