Politică

Parlamentar român: Andrei Năstase este un lider care a contribuit decisiv la victoria forțelor democratice pro-europene din Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alexandru Muraru, parlamentar român, anunță că l-a primit, în această săptămână, la Palatul Victoria, pe Andrei Năstase, președintele Platformei Demnitate și Adevăr din Republica Moldova.

Oficialul român susține că “Andrei Năstase este un lider care a contribuit decisiv la victoria forțelor democratice pro-europene din Republica Moldova, inclusiv la demantelarea schemelor frauduloase ale regimurilor Plahotniuc și Dodon.

Andrei a câștigat alegerile pentru Primăria Chișinăului, dar un regim autocrat, corupt i-a furat această victorie. Ulterior, a fost vicepremier și ministru de Interne iar toate acestea, pe lângă calitatea de sa de om de stat, onest, reformator, loial, îl fac un lider adevărat, pro-european, vizionar și luptător pentru interesele legitime ale celor mulți”.

“Am discutat despre colaborarea dintre România și Republica Moldova și despre ce putem face în următorii ani în materia politicilor memoriei, dar și pentru a crește gradul de favorabilitate a curentului proeuropean in stânga Prutului.

Republica Moldova este cel mai important proiect al politicii externe românești, de aceea sunt convins că următorii ani vor aduce evoluții favorabile pe acest subiect”, a mai anunțat Muraru.

loading...

Comments are closed.