Politic

Parlamentarii au stabilit ordinea de zi a următoarelor două ședințe

Pinterest LinkedIn Tumblr

Membrii Biroului permanent au aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare care se vor desfășura în perioada 30 septembrie – 6 octombrie.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Deputații vor examina, în prima lectură, proiectul de lege referitor la asigurarea drepturilor victimelor în cazul infracțiunilor privind viața sexuală și violența în familie, dar și inițiativa legislativă prin care se propune declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a apeductului magistral Chișinău-Strășeni-Călărași.

Tot în prima lectură vor fi dezbătute modificări la mai multe acte normative, printre care Codul fiscal al Republicii Moldova și Legea cu privire la promovarea ocupării forței de muncă și asigurarea de șomaj. De asemenea, vor fi propuse spre adoptare modificări la Legea privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar.

Deputații vor mai discuta despre ratificarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Japoniei privind implementarea Programului de consolidare a sistemului medical.

Ședința plenară va avea loc vineri, 30 septembrie, cu începere de la ora 10:00.

loading...

Comments are closed.