Politic

Parlamentul se va convoca în ședință plenară joi, 31 martie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mâine, 31 martie, va avea loc ședința plenară a Parlamentului. Biroul permanent al Legislativului a aprobat proiectul ordinii de zi, completat cu subiecte propuse de Comisiile permanente.

Astfel, în cadrul ședinței de mâine, urmează să fie examinate în lectura a doua mai multe proiecte, printre care inițiativa legislativă care prevede înăsprirea sancțiunilor pentru corupția politică și electorală sau proiectul pentru modificarea Legii cu privire la fabricarea și circulația alcoolului etilic și a producției alcoolice.

De asemenea, parlamentarii vor examina subiectul privind declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a liniei electrice aeriene (LEA) 400kV de transport al energiei electrice Vulcănești – Chișinău și a stației Back-to-Back Vulcănești.

Pe odinea de zi a ședinței a mai fost inclus proiectul de lege pentru ratificarea Contractului de finanțare dintre Republica Moldova și Banca Europeană de Investiții pentru realizarea Proiectului ”Eficiența energetică în Republica Moldova”.

Ședința plenară va începe la ora 10:00.

loading...

Comments are closed.