Actualitate

Parlamentul se va întruni în ședințe pe 20 și pe 24 august

Pinterest LinkedIn Tumblr

Parlamentul se va întruni în ședințe plenare pe 20 august, cu începere de la ora 10:00, și pe 24 august, începând cu ora 11:00. O Hotărâre în acest sens a fost adoptată, astăzi, de Biroul permanent al Parlamentului, transmite Telegraph.md

În cadrul ședinței plenare din 20 august deputații vor audia raportul de progres privind procesul de recuperare a mijloacelor financiare sustrase din sistemul bancar. Necesitatea desfășurării unor audieri parlamentare în acest subiect rezidă în interesul sporit al cetățenilor, dar și în faptul că aceasta reprezintă o condiționalitate a Uniunii Europene pentru debursarea celei de-a doua tranșe a asistenței macrofinanciare pentru țara noastră.

În cadrul ședinței din 24 august, deputații urmează să aprobe mai multe proiecte de lege, în cea de-a doua lectură.

Cea de-a doua parte a ședinței din 24 august va purta caracter festiv și va fi prilejuită de aniversarea a 30-a a independentei Republicii Moldova. Cu acest prilej, la ședință vor participa membrii Biroului Executiv ai Asociației Obștești ”Parlamentul-90”, semnatarii Declarației de independență a Republicii Moldova.

Citește și: Peste 7 mii de tineri au fost admiși în universitățile din Moldova la locuri cu finanțare bugetară

loading...

Comments are closed.