Parlicov a prezentat conducerea provizorie a companiei Moldovagaz

Victor Parlicov, ministrul Energiei, a prezentat astăzi membrii Consiliului de Administrare provizoriu al SA „Moldovagaz”, numiți pentru o perioadă de 3 luni.

“Din componența acestuia fac parte Anton Bubenov, Pavel Vlasov, Denis Emelianov, Roman Jelnov, Mihail Iuriev, Vadim Ceban și Serghei Korin.

Totodată, pentru aceeași perioadă de trei luni, Vadim Ceban a fost numit președinte al Consiliului, iar Denis Emelianov, Mihail Iuriev și Serghei Korin vor suplini funcțiile de vicepreședinte al CA Moldovagaz SA.

În cadrul ședinței, am mulțumit foștilor membri ai Consiliului pentru asigurarea funcționalității întreprinderii pe timp de criză și în procesul de implementare a reformelor, inițiate de ministerul Energiei.

Întreprinderea SA „Moldovagaz, inclusiv în perioada de criză energetică, provocată de Federația Rusă, a reușit sa asigure functionalitatea sistemului. Pe umerii membrilor Consiliului de administrare precedent a revenit un rol important, pe de o parte, gestionarea tuturor schimbărilor și provocărilor de pe piața gazelor, pe de altă parte, implementarea noilor prevederi ale legislației, necesare în contextul de implementare a reformelor”, a declarat Parlicov,

Total
0
Shares
Total
0
Share