Alte știri

(video) Parodie marca „Șinu’ Roma” pe seama moldoveanului care a mușcat degetul unui Polițist

Pinterest LinkedIn Tumblr

Situația cu șoferul care l-a mușcat de deget pe un polițist, care l-a stopat în trafic, a generat sute, chiar mii de reacții pe Facebook, în ultimele zile. Internauții au făcut glume care mai de care pe seama acestui caz. Și proiectul Șinu Roma a publicat astăzi o parodie vizavi de conflictul dintre cetățeanul furios și omul legii.

În video lui Șinu Roma apare același polițist care încearcă prin orice metodă să scape de mușcătura șoferului „turbat”. La moment acestuia îi vine ideea să-i ofere bărbatului o ciocolată SNIKERS, idee care se dovește a fi una de succes. Șoferul văzând ciocolata, imediat a dat drumul la deget și a mușcat din Snikers.

De menționat că parodia este inspirată dintr-o reclamă celebră, cu sloganul „Tu nu ești tu, când ești flămând” (vedeți video mai jos).

Amintim că în această săptămână, șoferul unui automobil de model Lada a fost stopat în către agenții de patrulare într-un sat din raionul Hîncești. Fiind rugat să prezinte actele la control, individul a devenit brusc furios și l-a mușcat de deget pe unul din cei doi polițiști. Situația în cauză a durat mai mult timp și a fost filmată de un martor ocular, iar în scurt timp video a ajuns viral pe internet.

loading...

Comments are closed.