Alte știri

Partidă de sex în maşină sfârşită tragic: Au petrecut toată noaptea şi au vrut să aibă parte de câteva momente de intimitate, dar a doua zi…

Pinterest LinkedIn Tumblr

Francis Victoria Garcia, în vârstă de 19 ani, din Marywood, Statele Unite ale Americii, şi Michael Gaffney, în vârstă de 21 de ani, au avut parte de o partidă sălbatică de sex în maşina tineri, care, însă, s-a sfârşit tragic pentru adolescentă.

După o petrecere de Halloween petrecută în oraş, cei doi au vrut să petreacă câteva momente intime în maşina tinerei, însă sâmbătă dimineaţa aceasta a fost descoperită moartă, scrie gandul.info.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Tânărul a fost acuzat de omor prin imprudenţă întrucât în timpul partidei acesta şi-ar fi strâns de gât prea tare partenera.

Rezultatele autopsiei au dezvăluit că tânăra a murit din cauza unor leziuni grave la nivelul gâtului, însă decesul a fost catalogat drept unul „suspicios”, chiar dacă, din câte se pare, tinerii au avut parte de o partidă de sex mai dură.

Victoria ar fi petrecut noapte respectivă la o petrecere de Halloween organizată la etajul 14 al clădirii unde i-a fost descoperit trupul în maşina aflată în parcarea din interior, potrivit declaraţiilor oferite de către un vecin pentru publicaţia The Post.

Până în prezent, nu se ştie dacă ei doi aveau o relaţie sau abia se cunoscuseră în seara respectivă.

Michael Gaffney este incarcerat la penitenciarul Bergen, unde aşeaptă să i se stabilească cauţiunea pentru a fi eliberat pe durata procesului, relatează New York Post.

loading...

Comments are closed.