Partidul Politic PACE a convocat astăzi ședința Biroului Politic Permanent

 

Partidul Politic PACE, formațiune condusă de către Gheorghe Cavcaliuc, a convocat astăzi ședința Biroului Politic Permanent al Partidului.

“Pe agenda biroului politic sunt puse următoarele subiecte:

-Alegerile Prezidențiale din toamna acestui an, decizia de participare și forma. Stabilirea și înaintarea mecanismului prin care să se oblige Președintele RM să-și onoreze propriile promisiuni electorale, pentru a nu admite ecscroci politici în cele mai înalte funcții în stat.

-Situația foarte gravă în toate domeniile din țară, economie, social, securitate și ordine publică. Un capitol aparte este justiție, încălcarea flagrantă a drepturilor si libertățile fundamentale ale omului, încălcarea dreptului la libertatea de exprimare, încălcarea principiului de separare a puterilor în stat.

-Atitudinea pasivă a partenerilor externi sau acceptarea tacită a abuzurilor și derapajele grave și fără precedent ale guvernării PAS împotriva oponenților politici și a simplilor cetățeni care au alta viziune politică.

– Viziunea partidului pe termen mediu și lung, analiza și revizuirea politic asupra sprijinirii puternice a viziunii patriotice si punerea pe prim plan a Interesului Național. Cu revizuirea statutului partidului, a vectorului și multe alte subiecte pe care le așteaptă poporul de la clasa politică.

– Resetarea echipei și aprobarea cererii noilor personalități notorii din domeniul educației, medical, militar, antreprenorial, sport, oameni de arta, compatrioți din diaspora care doresc să devină membri PACE”, scrie în comunicatul oficial.

Total
0
Shares
Total
0
Share