Politic

Partidul Politic “ȘOR”: la Concertul din Italia au venit circa 300 de moldoveni din diaspora

Pinterest LinkedIn Tumblr

Circa 300 de moldoveni stabiliți în Italia participă duminică, 21 octombrie, la un eveniment special organizat de Partidul Politic „ȘOR”, chiar dacă un grup de câteva persoane violente, plătite de opoziția așa-zis pro-europeană de la Chișinău au încercat să pericliteze buna desfășurare.

Oamenii s-au adunat la Veneția, la invitația Partidului „ȘOR”, formațiune politică ce are un program concret care preconizează să asigure condiții pentru revenirea moldovenilor acasă.


La eveniment a participat și senatorul italian Antonia Razzi, care a exprimat sprijinul pentru Partidul ȘOR și a salutat programul său social și economic.

Câteva persoane plătite de partide politice din opoziția de dreapta de la Chișinău au încercat să provoace mulțimea, dar au fost alungați imediat de cei prezenți.

Concertul continuă și în aceste momente, compatrioții noștri din Italia simțindu-se mai aproape de casă în compania interpretelor Ecaterina Petrea și Alessia Stăvilă, invitata specială a serii fiind îndrăgita cântăreață, Anastasia Lazariuc.

loading...

Comments are closed.