Partidul “Renaștere”, alături de lucrătorii feroviari care au protestat la Basarabeasca

Reprezentanții Partidului „Renaștere” s-au alăturat protestului masiv al lucrătorilor feroviari din Basarabeasca. Protestul, care a avut loc în fața sediului central al companiei feroviare, a adunat sute de angajați hotărâți să-și facă auzită vocea, scrie sinteza.org

Participanții la protest au comunicat că datoriile salariale a lucrătorilor feroviari s-au transformat într-o povară grea și apăsătoare, însumând peste 90 de milioane de lei. Pentru mulți dintre acești muncitori, această sumă reprezintă mijloacele vitale necesare pentru a-și întreține familiile.

În ciuda dificultăților financiare personale, angajații nu au ezitat să își exprime nemulțumirea, chiar și în timpul pauzei de masă, pentru a nu bloca calea ferată și a nu perturba serviciile.

Partidul „Renaștere” a făcut un pas în față, declarându-și sprijinul ferm pentru lucrătorii feroviari în lupta lor pentru drepturi și compensații financiare corecte. Într-un comunicat de presă, reprezentanții partidului au subliniat necesitatea Guvernului de a găsi soluții imediate pentru achitarea datoriilor, evidențiind o discrepanță flagrantă în modul în care sunt gestionate resursele, dat fiind că salariile miniștrilor sunt mărite fără întârzieri sau dificultăți.

Total
0
Shares
Total
0
Share