Partidul “Renaștere” face un apel la unitate electorală: ”Nu trebuie să permitem ca Maia Sandu să obțină al doilea mandat”

Alexandr Nesterovschi, lider al Partidului „Renaștere” și deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a declarat că varianta ideală pentru opoziție ar fi să aibă un candidat unic în alegerile viitoare prezidențiale, scrie sinteza.org

Nesterovschi a subliniat că partidul său se va strădui să promoveze această idee, având în vedere interesul principal de a preveni o eventuală victorie a Maiei Sandu și de a împiedica presupusa distrugere a Moldovei de către partidul de guvernământ PAS.

”Varianta ideală ar fi ca opoziția de stânga să aibă un candidat unic. Ne vom strădui să promovăm ideea unui candidat unic în interesul principal: de a nu permite lui Maia Sandu să câștige și de a nu permite distrugerea Moldovei de către puterea PAS!”, a declarat Nesterovschi.

Și președintele partidului de opoziție, Natalia Parasca, a menționat că ”Renaștere” este deschis pentru schimb de idei cu toate partidele care își doresc o țară fără Maia Sandu și fără PAS.

”Alegerea mea este Moldova fără Maia Sandu, Moldova fără PAS. Colaborarea și schimbul de opinii este calea spre succes. Printre partidele de opoziție demult bântuie ideea de a consolida forțele politice împotriva PAS, pentru că acest lucru este foarte important. Deocamdată partidele se întrunesc pentru a discuta anumite probleme, dar până la coagularea forțelor încă nu s-a ajuns. Partidul ”Renaștere” rămâne deschis pentru dialog, inclusiv cu partidele care au un alt punct de vedere, deoarece schimbul de idei este favorabil pentru activitățile îndreptate către societate. Ideea de bază pentru care trebuie opoziția să se unească este Moldova fără Maia Sandu, Moldova fără PAS. Nu trebuie să permitem ca Maia Sandu să obțină al doilea mandat”, a menționat Natalia Parasca într-un video pe pagina sa.

Total
0
Shares
Total
0
Share