Partidul ”Renaștere”, în campanie de informare: ”Suntem singurul partid care ascultă oamenii simpli și le apără drepturile”

Ieri, activiștii Partidului „Renaștere” au organizat o zi unică de informare politică. Conform comunicatului de presă emis de formațiune, aceasta este unica posibilitate de a informa cetățenii, acuzând autoritățile că au pus sub presiune mass-media, scrie sinteza.org

Partidul „Renaștere” se autodefinește ca singurul partid de opoziție care acordă o atenție deosebită opiniilor oamenilor obișnuiți, pledând pentru apărarea drepturilor și libertăților acestora. Cu un accent special pe protejarea societății, cum ar fi medicina, educația și Biserica Ortodoxă, partidul își propune să mențină neutralitatea și să dezvolte relații solide de bună vecinătate cu toți partenerii externi.

În cadrul evenimentului de ieri, activiștii au abordat teme privind protejarea valorilor naționale, consolidarea sistemului de sănătate și a sistemului educațional, precum și menținerea unei politici externe echilibrate și prietenoase cu toți partenerii.

De asemenea, cetățenii au avut ocazia să pună întrebări și să-și exprime opiniile.

”Activiștii Partidului “Renaștere” au organizat zi unică de informare politică. În condițiile în care mass-media de opoziție se află sub presiune și control strict, este posibil să transmitem poziția noastră prin comunicarea cu cetățenii personal. Partidul “Renaștere” este singurul partid de opoziție care ascultă opinia oamenilor obișnuiți și le apără drepturile și libertățile, protejează medicina, educația, Biserica Ortodoxă, neutralitatea și se străduiește să păstreze relațiile de bună vecinătate cu toți partenerii externi”, se arată în comunicat.

Total
0
Shares
Total
0
Share