Partidul „Renaștere” își asumă misiunea de a salva Moldova, a declarat Natalia Parasca

Natalia Parasca, liderul Partidului „Renaștere”, a condus o întâlnire cu președinții organizațiilor teritoriale din nordul țării pentru a discuta strategia politică în noul an, scrie sinteza.org

Partidul se angajează să unească societatea moldovenească și să contracareze influența Maiei Sandu, PAS și integrarea europeană cu o preocupare pentru identitatea națională și securitatea țării.

„În noul an, formațiunea noastră politică are o sarcină importantă de a uni întreaga societate moldovenească pentru a salva Moldova de Maia Sandu, de PAS și de ideea de integrare europeană cu un amestec de românizare și militarizare a țării noastre”, notează Natalia Parasca.

Fiecare filială teritorială are misiunea de a mobiliza localitățile din raionul său într-un efort de renaștere națională, subliniind perspectiva că „Lumea este mai mare decât Europa”.

„Fiecare filială teritorială are sarcina de a aduna localitățile din raionul său în jurul ideii de a renaște Moldova. Lumea este mai mare decît Europa!”, a conchis liderul partidului.

Total
0
Shares
Total
0
Share