Partidul “Renaștere”: “Medicina e bolnavă de Nemerenco. Astăzi am arătat clar cum tratează PAS sistemul de sănătate“

Liderul partidului „Renaștere”, Iuri Vitneanski, a făcut o declarație astăzi, acuzând Guvernul Maiei Sandu și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) de gestionare defectuoasă a sistemului de sănătate din Moldova, scrie sinteza.org

Vitneanski susține că închiderea Spitalului Republican ”Toma Ciorbă”, un centru de referință pentru boli infecțioase, este o manifestare clară a incompetenței și neglijenței actualei administrații.

“Medicina e bolnavă de Nemerenco. Astăzi am arătat clar cum tratează PAS sistemul de sănătate. Un pat de spital – străpuns de țepușă galbenă al Maiei Sandu și al PAS. Regimul “galben” a infectat medicina cu un ministru incompetent.

Închiderea Spitalului Republican ”Toma Ciorbă”, un spital de boli infecțioase unic în Moldova, este o demonstrație a incompetenței, stupidității și prostiei actualei guvernări. Astăzi, sistemul de sănătate este bolnav, iar numele acestei boli este Nemerenco. Maia Sandu, PAS și ministrul Sănătății, în special, ar trebui să caute căi și oportunități de dezvoltare a sistemului, de modernizare a instituțiilor medicale, dar nu să închidă spitale pentru a economisi bani pe sănătatea cetățenilor.

Doar demisia Allei Nemerenco poate salva sistemul de sănătate!”, scrie în comunicatul formațiunii.

Total
0
Shares
Total
0
Share