Partidul „Renaștere” se concentrează pe mobilizarea la nivel local și organizează o serie de întâlniri cu activiștii din toate raioanele țării

Partidul „Renaștere” din Moldova a anunțat astăzi că organizează o serie de întâlniri cu activiștii din toate raioanele țării pentru a discuta despre situația politică actuală din țară și pentru a pregăti terenul pentru viitoarele alegeri locale.

Partidul a decis să se concentreze pe mobilizarea la nivel local, subliniind importanța implicării alegătorilor în procesul de schimbare a Moldovei.

Membrii partidului vor analiza în cadrul întrevederilor ultimele evoluții politice din Moldova, inclusiv progresele realizate și provocările cu care se confruntă țara. De asemenea, se vor discuta strategii pentru a aborda aceste provocări și pentru a aduce schimbarea pozitivă pe care partidul o promovează.

Totodată, partidul „Renaștere” își planifică să discute despre candidații săi și strategiile de campanie, precum și despre modul în care membrii pot contribui la promovarea candidaților și la asigurarea unui proces electoral corect și transparent.

Partidul „Renaștere” își propune să creeze un dialog deschis și transparent cu cetățenii Moldovei, să îi implice în procesul politic și să le ofere o voce în direcționarea viitorului țării.

Aceste întâlniri cu activiștii din raioanele țării vor servi ca punct de pornire pentru mobilizarea extinsă a partidului și pentru pregătirea pentru alegerile locale care vor avea loc la data de 5 noiembrie 2023.

Total
0
Shares
Total
0
Share