Partidul ”Renaștere” va sprijini restaurarea Bisericii „Minunea Arhanghelului Mihail” din Parcani, Soroca

Natalia Parasca, președintele Partidului ”Renaștere”, a anunțat că partidul va sprijini restaurarea Bisericii „Minunea Arhanghelului Mihail” din satul Parcani, raionul Soroca, care a fost afectată de un incendiu în luna decembrie a anului trecut.

„Biserica Ortodoxă din Moldova unește poporul țării noastre și ajută la depășirea vremurilor grele. Dar uneori Biserica însăși are nevoie de ajutor. Am vizitat satul Parсani, raionul Soroca, unde lăcașul sfînt „Minunea Arhanghelului Mihail” a suferit din urma incendiului. Am decis să sprijinim enoriașii și am contribuit la restaurarea cît mai rapidă a lăcașului”, a scris Natalia Parasca pe pagina sa de Facebook.

Președintele Partidului ”Renaștere” a declarat că partidul va contribui cu bani și materiale la restaurarea bisericii. De asemenea, reprezentanții partidului au avut o întrevedere cu Episcopul de Soroca, părintele Ioan, unde au discutat despre provocările actuale cu care se confruntă Biserica Ortodoxă din Moldova.

„În aceeași zi, la întâlnirea cu Episcopul de Soroca, părintele Ioan, am discutat despre provocările cu care se confruntă astăzi Biserica Ortodoxă din Moldova”, a concluzionat politiciana.

Incendiul care a afectat Biserica „Minunea Arhanghelului Mihail” din Parcani a avut loc în în dimineața zilei de 10 ianuarie curent.

Total
0
Shares
Total
0
Share