Partidul Șor: a treia lovitură a Reghinei Apostolova pentru problemele capitalei

Partidul Șor, a treia lovitură a Reghinei Apostolova pentru problemele capitalei, alegeri 20 mai
 

La 12 aprilie, la Chișinău a avut loc prezentarea programului electoral al Reghinei Apostolova, candidat la funcția de primar general de Chișinău din partea Partidului “ȘOR”.

Planul său de lucru pentru un an, candidatul din partea Partidului “ȘOR” l-a numit “Cele trei lovituri asupra problemelor din Chișinău”, făcând referire la trei domenii majore în care se vor lua măsuri prioritare pentru a schimba situația spre bine: infrastructură, protecția socială, economie.

În secțiunea “Economia și finanțele”, Reghina Apostolova a abordat propuneri specifice, pe care a promis să le implementeze în termen de un an, garantând acoperirea  financiară a proiectelor și programelor propuse:

“Din primele zile la Orhei am stabilit sarcina de a spori disciplina financiară. Atât în interiorul primăriei, cât și în ceea ce privește taxele și impozitele locale. În mare parte ne-a reușit. Același lucru vom realiza și la Chișinău, unde sunt concentrați circa 70 %  din contribuabilii țării, dintre care majoritatea sunt antreprenori privați. Vom convinge și, dacă este necesar, prin drepturile autorității – vom impune îndeplinirea obligațiilor la buget în întregime și la timp. Corupția și furtul de fonduri din Primăria orașului Chișinău vor fi eradicate.

De asemenea, considerăm că este necesară majorarea semnificativă a taxelor locale pe un set de poziții. De exemplu, taxele suplimentare de la vânzarea produselor din tutun în Orhei ne-au adus o creștere semnificativă a bugetului. La Chișinău intenționăm să mergem și mai departe – profitul principal din vânzarea unor categorii de bunuri, cum ar fi produsele din tutun și alcoolul, ar trebui să ajungă în bugetul capitalei și să nu devină un supra-profit al comercianților privați. Eforturile noastre de la Orhei au condus în scurt timp la o creștere aproape dublă a veniturilor în buget!, a declarat Reghina Apostolova.

Candidata Partidului Politic Șor (PPS) a fost înregistrată la 10 aprilie. Până în prezent, Reghina Apostolova a fost vice-primar al orașului Orhei.

Total
0
Shares
Total
0
Share