Partidul Șor, după conferința Veronicăi Dragalin: Perchezițiile de astăzi au avut loc la indicația PAS și Maiei Sandu

Partidul Politic Șor, declarație:

Partidul „ȘOR” consideră că acuzațiile formulate astăzi de către șeful Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, în cadrul unui briefing de presă, fac parte din vechiul plan al actualei guvernări de a pune presiune asupra Partidului „ȘOR” și de a împiedica organizarea protestelor împotriva regimului PAS.

Suntem siguri că această așa-numită operațiune specială are un scop foarte bine determinat și anume de a-i descuraja pe oameni să vină la protestul de duminică, 23 octombrie.

Mai mult, toate aceste acțiuni erau previzibile, mai ales după ce ministrul Justiției Litvinenco și-a permis, în această săptămână, să dea indicații clare procurorilor, imediat după eliberarea deputatului Marina Tauber din arest la domiciliu și plasarea ei sub control judiciar. Catalogăm declarațiile ministrului Litvinenco drept o imixtiune clară în actul de justiție.

Reiterăm că acțiunile de astăzi ale procurorilor au avut loc la indicația reprezentanților partidului de guvernământ și ale președintelui Maia Sandu.

De asemenea, avocații Partidului „ȘOR” reclamă un alt abuz al procurorilor în acest dosar sută la sută fabricat. Așadar, până la ora difuzării comunicatului, avocații nu au putut lua legătura cu persoanele reținute. Acest fapt reprezintă o încălcare gravă a drepturilor la apărare acestor persoane.

Cu alte detalii despre falsurile prezentate de Procuratura Anticorupție vom reveni în zilele următoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share