Politic

PAS a alocat până acum peste 1 milion de lei pentru eforturile de combatere a epidemiei COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Acțiune și Solidaritate a alocat până acum peste 1 milion de lei pentru eforturile de combatere a epidemiei COVID-19.

Ajutoarele PAS au ajuns în spitalele și primăriile din 22 de raioane din țară, precum și în instituțiile medicale din Chișinău. Printre acestea se numără peste 15.000 de măști, 3000 de viziere, 800 de costume de protecție, 2000 de sticle de dezinfectanți, 8 aparate de oxigen, 2 monitoare pentru terapie intensivă și 10 boxe de intubare. De asemenea, PAS a alocat bani pentru testarea gratuită a 100 de medici și pentru distribuirea a sute de pachete alimentare pentru persoane vulnerabile. La aceste donații se adaugă și o contribuție de 300.000 de lei la contul deschis de autorități pentru combaterea COVID-19.

„În timp ce jocurile politice devin tot mai scârboase, lucrătorii medicali luptă în continuare pentru a salva vieți. Muncesc din greu, își riscă sănătatea sau chiar viața în pofida faptului că au fost abandonați de autorități. Le mulțumim frumos pentru efortul și devotamentul lor.

Le mulțumim frumos și susținătorilor și membrilor PAS pentru sutele de donații primite în ultimele luni. Datorită dvs. am reușit să alocăm până acum peste 1 milion de lei pentru eforturile de combatere a epidemiei COVID-19. Această criză pandemică a scos la iveală cele mai frumoase trăsături ale poporului nostru – bunătatea, solidaritatea și empatia, trăsături datorită cărora o să trecem împreună și peste această năpastă”, a scris Maia Sandu într-o postare pe Facebook.

loading...

Comments are closed.