PAS a anunțat că va lua inițiativa în elaborarea unui buget alternativ pentru municipiul Chișinău

Președintele Fracțiunii PAS din Consiliul Municipal Chișinău, Zinaida Popa, a lansat o serie de critici aspre la adresa primarului Ion Ceban, acuzându-l de incompetență în gestionarea orașului. Într-o declarație publică, Popa a subliniat preocupările legate de starea actuală a municipiului Chișinău.

“Vedem că lucrurile în municipiul Chișinău nu merg mai bine. Vedem că primarul Ion Ceban în loc să administreze orașul, așa precum prevede fișa postului. El face tot ce vrea, doar nu administrează capitala noastră dragă”, a declarat Popa.

Zinaida Popa a continuat să critice comportamentul public al primarului, menționând că “vedem ieșirile publice nechibzuite de-ale primarului, vedem atacuri nefondate, vedem irosirea banului public, și, din păcate, vedem incompetență în toate procesele primăriei, începând cu examinarea solicitărilor persoanelor fizice și juridice până la incompetența de a gestiona problema ambuteiajelor și a transportului public”.

O altă problemă semnalată de Popa este absența prezentării bugetului municipal pentru anul 2024.

“Ion Ceban încă nu a prezentat bugetul municipal pentru anul 2024 spre examinare. Ce înseamnă un buget de fapt? Buget – este egal cu rezolvarea problemelor oamenilor. Astăzi noi cu dumneavoastră nu îl avem, înseamnă că astăzi nu se rezolvă problemele oamenilor din Chișinău, pentru că Ion Ceban este un incompetent”, a subliniat liderul PAS din CMC.

În contextul acestor acuzații, Fracțiunea PAS a anunțat că va lua inițiativa în elaborarea unui buget alternativ pentru municipiul Chișinău.

“Dacă Primarul Ceban nu este capabil să facă un buget, atunci fracțiunea PAS îl va face. În acest context, vă anunț că Fracțiunea PAS va iniția un proces de discuții publice cu reprezentanții din diverse domenii și vom elabora un buget alternativ pentru municipiul Chișinău”, a concluzionat Zinaida Popa, Președintele Fracțiunii PAS din CMC.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share