PAS a lansat o platformă de monitorizare a activității primarului Ion Ceban

Astăzi, fracțiunea PAS, împreună cu organizația de tineret PAS Youth au lansat pagina web chisinau.hailamunca.md, o platformă de monitorizare a activității primarului Ion Ceban, unde poate fi văzut calendarul cu absențe de la lucru în prima jumătate a anului 2024.

Pe site poate fi semnată și o petiție prin care cetățenii îi cer primarului să se apuce de lucru și să rezolve problemele reale ale orașului și mai puțin să meargă prin plimbări și vacanțe irelevante pentru capitală și funcția sa de primar.

„Vedem cum în ultima jumătate de an se întîmplă lucruri grave în Primăria Chișinău: nu avem buget, avem credite enorme, oamenii au rămas fără compensații la căldură, fără grupe cu program prelungit și asistenți personali.

Se fac lucrări de mântuială și de proastă calitate din banii noștri, lucrări care nu rezistă nici măcar un an, și acum, recent, aflăm că Podul de la Mihai Viteazul va fi închis în totalitate pentru aproape 2 luni, asta după multiplele promisiuni că va fi finalizat cât de curând posibil.

Fracțiunea PAS, împreună cu tineri din organizația de tineret PAS Youth am făcut o analiză a activității Primarului în prima jumătate a anului 2024 și acum e mult mai clar care sunt prioritățile acestuia.

Am constatat că 63 de zile au fost pierdute de Primar în primele 6 luni ale anului – în loc să le dedice pentru oraș și peste 100 de promisiuni încă neîndeplinite pentru Chișinău. Numai în luna martie sunt calculate 13 zile pierdute din 21 de zile lucrătoare.

Toată munca de monitorizare a inactivității primarului, o veți putea urmări pe pagina web pe care o lansăm astăzi: chisinau.hailamunca.md”, a declarat Ivanov Dumitru, vicepreședintele fracțiunii PAS din CMC.

“Invităm toți locuitorii din municipiul Chișinău să acceseze chisinau.hailamunca.md pentru a vedea calendarul de inactivități ale primarului Ion Ceban, dar și să semnați petiția prin care îi cereți primarului să muncească”, scrie în comunicatul formațiunii.

Total
0
Shares
Total
0
Share