PAS a obținut conducerea raionului Nisporeni inclusiv cu un vot din partea PDCM. Reacția formațiunii conduse de Ion Chicu

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei a luat o decizie drastică în urma alegerii unui președinte de raion din partea PAS, inclusiv cu votul unui reprezentant PDCM în Consiliul Raional din Nisporeni. Această acțiune a condus la excluderea membrului din partid, în ciuda Deciziei Consiliului Politic Național.

“Pasul făcut astăzi în raionul Nisporeni, prin alegerea unui președinte de raion din partea PAS cu votul unui reprezentant al nostru în Consiliul Raional, contravine clar Deciziei Consiliului Politic Național”, a declarat oficialul PDCM. “Conform Statutului PDCM, Art. 18 litera g) și Art. 20, această persoană a fost exclusă din partidul nostru. Trădarea este o problemă gravă, iar cei care o comit nu merită respectul nostru”, a transmis formațiunea.

Partidul a prezentat scuze comunității din raionul Nisporeni pentru această situație regretabilă, exprimându-și dezaprobarea față de actul de trădare.

Total
0
Shares
Total
0
Share