PAS a pierdut și lupta pentru Țibirica

Partidul Acțiune și Solidaritate a pierdut lupta în instanță pentru funcția de primar al localității Țibirica, Strășeni. Potrivit unei decizii a CSJ, primarul de la CUB rămâne în funcție.

“Felicitări, colegi! După 2 luni de litigii și procese în toate instanțele din Strășeni până la Chișinău, astăzi, prin decizia definitivă a Curții Supreme de Justiție (CSJ) s-a dat dreptate Dlui Iacob Proscurov, Primarul satului Țibirica, raionul Călărași. Mă bucur să-l felicit pe Dl Primar Iacob Proscurov cu această victorie meritată și să-l asigur că vom fi alături de el pentru a depăși lunga cursă de litigii artificiale ale fostului concurent electoral, redând locuitorilor acestei comune Primarul de care au nevoie. Mă bucur că CSJ pune capăt acestei epopei post-electorale și-i redă Dlui Primar Proscurov mandatul care-i aparținea de drept. Păcat de faptul că am pierdut peste 60 de zile într-un proces fără sens, dar am descoperit un bun avocat, care a arătat școală și competență (Dl Eugen Tetelea), Felicitări Dl Avocat!

Suntem bucuroși pentru rezultatul obținut și-i dorim primarului nostru CUB (Coaliția pentru Unitate și Bunăstare) cele mai frumoase împliniri pentru bunăstarea localității”, a declarat Igor Munteanu, președintele CUB.

Amintim că PAS a pierdut și procesul privind funcția de primar al municipiului Orhei. Astfel, orașul patronat de Ilan Șor va fi condus de către Tatiana Cociu, jurnalistă.

Total
0
Shares
Total
0
Share