Politică

PAS a salutat decizia Platformei DA a susține candidatul PSRM la funcția de Președinte a Parlamentului!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Suntem tot mai aproape de o alianță între blocul ACUM și Partidul Socialiștilor în Parlament. Deși unii se arată a fi pro-europeni iar alții se declară pro-ruși, totuși aceștia sunt gata să se unească cu scopul de prelua împreună guvernarea în Republica Moldova.

Reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) au salutat astăzi decizia colegilor din Partidul Platforma DA (PPDA) de a accepta și ei votarea unui candidat socialist la funcția de speaker. 

Membrii Consiliului Național Politic al Partidului Platforma DA au decis astăzi că acceptă și ei un speaker al PSRM. Aceștia impun ca fiecare deputat din PSRM să facă declarații în scris că vor vota și ei legile propuse de blocul ACUM. 

Amintim că, cu trei zile înainte de alegerile din 24 februarie 2019, atât Maia Sandu cât și Năstase au semnat un document (vedeți mai jos) prin care jurau că după ce ajung în Parlament nu vor face alianță nici cu PSRM și nici cu PDM. Însă astăzi vedem că sunt gata să trădeze pro-europenii și să facă front comun cu pro-rușii.

Documentul semnat de PAS și DA care a fost încălcat de Maia Sandu

loading...

Comments are closed.