Alte știri

PAS ezită să răspundă PPDA pe marginea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Discuțiile dintre Partidul Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate cu privire la demiterea guvernului condus de Ion Chicu bat pasul pe loc. După ce Platforma DA a prezentat colegilor din PAS moțiunea de cenzură, discuțiile nu au mai evoluat în acest sens. Astfel, Platforma DA nu a primit niciun răspuns din partea PAS, declară Andrei Năstase, citat de IPN.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„De ceva timp a fost prezentată colegilor noștri de la PAS și tot așteptăm un răspuns dacă vor semna sau nu această moțiune. Astăzi am avut un tur de discuții cu colegii de la PAS, dar nu am primit un răspuns foarte ferm cu privire la susținerea noastră în situația în care vom avea numărul necesar de voturi”, a declarat Andrei Năstase luni seara în platoul emisiunii „Punctul pe AZi” de la postul de televiziune TVR Moldova.

Liderul Platformei DA afirmă că PAS nu s-a expus nici cu privire la propunerea formațiunii de a susține un eventual cabinet de miniștri în frunte cu liderul Partidul Platforma Demnitate și Adevăr.

Anterior, Andrei Năstase a declarat că Partidul Platforma Demnitate și Adevăr este gata să-și asume actul guvernării urma demiterii actualului guvern.

Moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului poate fi inițiată de cel puțin 26 de deputați. Pentru ca moțiunea de cenzură să treacă, este nevoie de votul majorității deputaților aleși, adică cel puțin 51 de voturi.

loading...

Comments are closed.