Politic

PAS și PPDA merg separat la alegerile din circumscripția Hâncești? Formațiunea Maiei Sandu a prezentat candidatul lor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Acțiune și Solidaritate înaintează candidatura, ex-ministrului Justiției, Olesea Stamate, pentru alegerile parlamentare repetate în circumscripția nr.38 Hîncești. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing organizat în urma ședinței Consiliului Național Politic.

În acest context, lidera PAS, Maia Sandu a făcut un apel către alte partide pro-europene, în special pentru colegii lor de la PPDA să o susțină pe Stamate, pentru că are șanse foarte bune și care va fi un deputat pe potriva așteptărilor cetățenilor.

Astăzi am discutat și am decis cu colegii să înaintăm un candidat apartinic, pe doamna Olesea Stamate, și facem apel pentru alte partide pro-europene, în special pentru Platforma DA, să susțină acest candidat, care are șanse foarte bune și care va fi un candidat pe potriva așteptărilor cetățenilor Republicii Moldova. Parlamentul are nevooie de specialiști veritabili în drept, a declarat Maia Sandu.

Citește și: Ministrul Justiției: Gafele Guvernului Sandu au dus la pierderea a 4 luni în procesul de judecată împotriva „Avia Invest”

Comentați știrea

loading...

Comments are closed.