Alte știri

PAS spune NU majorării salariilor la medici. Deputații Comuniști și Socialiști au părăsit ședința Parlamentului în semn de protest

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu puțin timp în urmă, liderul fracțiunii BCS, Zinaida Greceanîi a anunțat că deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor părăsesc ședința Parlamentului în semn de protest față de refuzul majorității parlamentare, deținute de PAS, de a accepta propunerile lor pe ordinea de zi a ședinței plenare.

Mai exact, deputații Partidului Acțiune și Solidaritate au refuzat propunerea deputatului Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Vladimir Odnostalco, de-a include pe ordinea de zi a ședinței plenare de astăzi a Parlamentului, proiectul de lege privind majorarea cu 40% a salariilor personalului medical, care urma să fie votat în lectura a doua, scrie sinteza.org

Legiuitorul PAS, Dan Perciun a precizat că motivul neincluderii în ordinea de zi este faptul că acest proiect nu ar fi însoțit de avizul pozitiv al Guvernului.

Amintim că, Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, a declarat recent la o emisiune de la Pro TV că Guvernul Gavrilița nu va majora lefurile medicilor, pentru că nu sunt bani la buget.

loading...

Comments are closed.