PAS spune NU majorării salariilor la medici. Deputații Comuniști și Socialiști au părăsit ședința Parlamentului în semn de protest

Cu puțin timp în urmă, liderul fracțiunii BCS, Zinaida Greceanîi a anunțat că deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor părăsesc ședința Parlamentului în semn de protest față de refuzul majorității parlamentare, deținute de PAS, de a accepta propunerile lor pe ordinea de zi a ședinței plenare.

Mai exact, deputații Partidului Acțiune și Solidaritate au refuzat propunerea deputatului Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Vladimir Odnostalco, de-a include pe ordinea de zi a ședinței plenare de astăzi a Parlamentului, proiectul de lege privind majorarea cu 40% a salariilor personalului medical, care urma să fie votat în lectura a doua, scrie sinteza.org

Legiuitorul PAS, Dan Perciun a precizat că motivul neincluderii în ordinea de zi este faptul că acest proiect nu ar fi însoțit de avizul pozitiv al Guvernului.

Amintim că, Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, a declarat recent la o emisiune de la Pro TV că Guvernul Gavrilița nu va majora lefurile medicilor, pentru că nu sunt bani la buget.

Total
0
Shares
Total
0
Share