PAS va asigura formarea unui nou Guvern, afirmă Igor Grosu

Fracțiunea parlamentară a PAS a luat act de demisia premierului Natalia Gavrilița. Echipa Partidului Acțiune și Solidaritate îi mulțumește doamnei Prim-ministre pentru dedicație și efort, a transmis Igor Grosu, președintele PAS, el subliniind că partidul va asigura formarea unui nou Guvern.

”În ultimul an, țara noastră s-a confruntat cu mai multe crize fără precedent, cu amenințări de ordin economic, social, energetic și chiar existențiale. În pofida gravității provocărilor, țara a fost guvernată responsabil, cu multă atenție, cu muncă dedicată.

Mulți au vrut ca Moldova să cadă, însă grație acestui Guvern, grație doamnei Gavrilița și echipei, în țara noastră a fost menținută pacea și stabilitatea. Datorită eforturilor Guvernului, am asigurat țara cu energie, am identificat ajutor financiar crucial de la partenerii noștri internaționali, am acordat compensații și majorări pentru a fi alături de oameni. Mulțumim mult, Natalia!

Doamna Președintă urmează să desfășoare consultări cu fracțiunile parlamentare. Fracțiunea PAS sprijină și va asigura formarea unui nou Guvern care se va concentra pe provocările de securitate și dezvoltare economică”, a declarat Grosu.

Total
0
Shares
Total
0
Share