Alte știri

Patricia Kaas vine din nou la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

După patru ani de zile Patricia Kaas revine din nou la Chișinău. Pe data de 16 octombrie, la ora 19-00, pe scena Palatului Național “Nicolae Sulac” va avea loc concertul interpretei franceze.

Cîntăreața cu renume mondial își va prezenta noul album Patricia Kaas, care a devenit al zecelea în discografia ei, informează RTR Moldova.

Pentru noul său album, Patricia Kaas a ales 13 piese din cele 35 care au fost propuse de autorii moderni francezi. Producatorul muzical al albumului a fost britanicul Jonathan Carmby, care a lucrat cu mai multe vedete mondiale.

La concert vor suna, de asemenea, și compozițiile preferate ale publicului: Mademoiselle chante le blues, Ceux qui n’ont rien, Mon mc à moi, D’Allemagne, Et s’il fallait le faire.

Aproape 30 de ani în urmă, piesa «Mademoiselle chante le blues» a glorificat-o pe tânăra Patricia Kaas. În prezent ea este una dintre puținele interprete franceze a căror faimă a depășit auditoriul Franței.

La înălțimea gloriei — în anii ’80 și ’90 — Kaas a primit în mod repetat premii la concursul principal de muzică franceză «Victoires de la musique» în nominalizarea «Cele mai bune vânzări de albume în străinatate». În manualele de limba franceză internaționale deseori sunt prezente texte cu piese ale Patriciei Kaas. Cîntăreața este mîndră de această glorie, precum și de calea ei de trecere de la o tînără fată din familia unui miner francez Forbach, care interpreta piese în cabaretul din Saarbrucken la o vedetă mondeală.

Prețurile biletelor variază de la 500 la 2900 lei.

 

loading...

Write A Comment