Externe

Patru femei îl învinuiesc pe fostul președinte american Bill Clinton de hărțuire sexuală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bill Clinton din nou în centrul atenției. 4 femei îl învinuiesc pe acesta de hărțuire sexuală, anunță Daily Mail. Toate femeile spun că fostul președinte american a săvârșit faptele acestea la începutul anilor 2000.

Se spune că femeile care au devenit victime a hărțuirii din partea fostului președinte activau în compania lui Ronald Burkle. Fostul președinte conlucra cu milionarul american și totodată călătorea cu avionul privat al companiei însoțit de asistentele lui Burkle. Femeile spun că actul de hărțuire avea loc în avionul privat al lui Burkle.

Această informație a fost făcută publică de fostul redactor-șef al New York Times, Edward Klein. Acesta spune că în momentul de față, juriștii lui Clinton încearcă să convingă femeile ca acestea să nu-l dea în judecată. Ele, la rândul lor sunt de acord să cedeze în schimb la o sumă generoasă de bani. După cum spune Klein, despre acest lucru i-a comunicat unul din juriștii lui Clinton.

Daily Mail menționează că Hillary Clinton a reacționat nervos la învinuirile la adresa soțului ei. Totodată se spune că fostul candidat pentru funcția de președinte al SUA a angajat detectivi particulari pentru a găsi materiale compromițătoare împotriva femeilor.

Hillary Clinton e sigură că un nou scandal sexual în care ar fi implicat soțul ei i-ar afecta foarte mult cariera politică.

loading...

Comments are closed.