Alte știri

Patru semne clare că partenerul tău te-a înșelat!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Te temi ca te insala? Ba chiar mai mult, ai deja niste banuieli ca ti-a fost infidel? Si ai vrea sa stii sigur cum stau lucrurile, fara sa fii nevoita sa il urmaresti non-stop? Se poate! Exista 4 semne clare ca a facut sex cu alta.

4 semne ca a facut sex cu alta

SE PLANGE CA IL DOR ARTICULATIILE.Sportul si sexul provoaca cele mai multe probleme musculare si oboseala pentru majoritatea barbatilor. Daca stii sigur ca nu a fost la sala sau la un meci de fotbal cu prietenii, este clar ca varianta cu sportul cade din ecuatie.

MIROSUL DE LATEX. Daca iubitul tau tine la sexul protejat, iti vei da seama imediat daca a facut sex. Prezervativul are un miros specific si lasa „urme adanci” chiar si dupa „baia de dupa”.

ARE CU GREU ERECTIE. In mod obisnuit, nu aveati nicio problema la acest capitol, nu-i asa? Daca intampina dificultati in a avea erectie, este clar ca s-a antrenat cu alta. Exceptie fac cazurile in care masculii au disfunctii erectile.

EJACULEAZA PUTIN. Acesta este cel mai puternic semnal ca a facut sex foarte recent, poate chiar aseara. Volumul lichidului seminal eliminat poate arata cat de lunga a fost perioada abstinentei sale. Conform urologilor, cu cat faci sex mai des, cu atat calitatea si volumul spermei scad.

loading...

Comments are closed.