Politic

Pavel Filip atacă deputații care au părăsit partidul: ”Unii colegii tânjesc după trecutul PDM și astăzi au hotărât să i se alăture”

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce patru deputați democrați au anunțat astăzi dimineață că părăsesc formațiunea și aderă la grupul politic Pro Moldova, Pavel Filip a transmis o reacție oficială., acuzându-și colegii că tânjesc după trecutul PDM, transmite Telegraph.md

”Partidul Democrat trece printr-un proces de transformare. Conducerea partidului, împreună cu liderii locali și organizațiile teritoriale, toți ne-am angajat să facem din PDM o formațiune politică autentică, unde interesele financiare și corupția politică nu-și au locul. Din păcate, unii colegii tânjesc după trecutul PDM și astăzi au hotărât să i se alăture. O dată în plus, se confirmă că în politica de la noi banul e la putere. Rămân ferm angajat în dorința de a face din PDM un partid sănătos cu oameni cinstiți și știu că vom reuși”, a declarat liderul democraților.

Amintim că azi dimineață și-au anunțat plecarea din PDM cel puțin 4 deputați: Violeta Ivanov, Vladimir Vitiuc, Oleg Sîrbu și Elena Bacalu.

Potrivit deputaților, în situația în care se află țara la moment, este imperios necesar de a-și conjuga eforturile pentru binele societății.

ULTIMA ORĂ // PD, părăsit de 4 deputați: Violeta Ivanov, Vladimir Vitiuc, Oleg Sîrbu și Elena Bacalu

loading...

Comments are closed.