Politic

Pavel Filip către Maia Sandu: Nu în zadar te-au votat oamenii. Pune mâna pe volan și guvernează această țară

Pinterest LinkedIn Tumblr

PDM critică modul în care a fost propus Guvernul Grosu, care reprezintă un partid doar cu 15 mandate, informează Sinteza.org

”E foarte rău că, deși vorbim de europenism, un Guvern cu 15 deputați vrea să-și asume guvernarea. E un act de răzbunare. Modul în care a fost propus acest guvern, seamănă cu o declarație de război împotriva tuturor”, a declarat liderul PDM, Pavel Filip în cadrul unei conferințe de presă la Parlament.

Potrivit lui Filip, PAS și Președinția au făcut tot posibilul ca țara să rămână în haos, să nu avem vaccin.

”Suntem ostaticii unui război prostesc și inutil între doi politicieni: unul care nu știe să piardă și altul care nu știe să câștige. Unul care vorbește despre o lume paralelă și altul care trăiește într-o lume paralelă”, a declarat liderul PDM.

Pavel Filip a criticat dur atitudinea Maiei Sandu și a partidului său, care se eschivează de la răspundere și se distanțează de guvernarea țării.

”Nu în zadar te-au votat oamenii. Pune mâna pe volan și guvernează această țară. Nu-ți place volanul acestei mașini la care ai ajuns? Atunci n-a trebuit să te bagi în alegeri! N-a trebuit să ceri votul cetățenilor, n-a trebuie să-ți asumi această responsabilitate”, a declarat Pavel Filip.

Potrivit lui, singurul lor scop este de a declanșa cu orice preț alegeri parlamentare și de a mai obține zece mandate

”Ne vor costa scump cele 10 mandate. Ratingul vine și pleacă. Ascultați ce spun oamenii: nu vă mai certați atâta. Ne mor oamenii, închidem afacerile. Oamenii vor să fie sănătoși, oamenii vor să rămână în viață”, a spus Filip.

În opinia liderului PDM, ”va continua jocul prostesc ipocrit politic, pe care îl fac acești doi politicieni”. Mai mult, întrebat ce crede despre sesizarea PSRM la CC privind constituționalitatea primului decret de desemnare a Nataliei Gavrilița, Pavel Filip a răbufnit:

”Pe mine nu mă interesează adresările socialiștilor la Curtea Constituțională. Vor mai fi sute din ăstea prostii și jocuri politice. Eu sunt în situația astăzi când mă gândesc cum să-i aranjez în spital pe sora mea, feciorul meu, cumnatul meu, nepotul meu. Pentru jumătate sunt locuri, pentru alții nu sunt locuri în spitale” , a încheiat Pavel Filip.
Sursa: https://sinteza.org/2021/03/25/pavel-filip-catre-maia-sandu-nu-in-zadar-te-au-votat-oamenii-pune-mana-pe-volan-si-guverneaza-aceasta-tara

loading...

Comments are closed.