Politică

Pavel Filip comentează plecarea lui Glavan: ”Era firesc ca cei care au pus-o pe listele de partid să o retragă la un moment dat”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, Ruxanda Glavan a anunțat că părăsește Partidul Democrat din Moldova și se alătură grupului parlamentar Pro Moldova al lui Andrian Candu, fiind deranjează de felul cum este gestionată situația privind COVID-19. După anunțul deputatei, Pavel Filip a venit cu un comentariu, subliniind că plecarea lui Glavan era un lucru firesc, inforemează Telegraph.md

”Regret plecarea dnei Glavan! Dar plecarea acesteia nu mai surprinde pe nimeni. Era firesc ca cei care au pus-o pe listele de partid să o retragă la un moment dat. Pleacă cei care s-au obișnuit să vadă partidul ca pe un sac cu bani și accederea la guvernare – ca pe o sursă de venit și rezolvare a intereselor personale”, a scris Pavel Filip pe pagina sa de pe Facebook.

În mesajul de plecare, Glavan mai scrie că a fost pusă pe tușă, în rezerva de partid, deoarece a fost categorică în privința mai multor reforme în domeniul medical, în special s-a împotrivit închiderii unor unități medicale în perioada guvernării PDM.

loading...

Comments are closed.