Politic

Pavel Filip condamnă comportamentul agresiv al lui Andrei Năstase: „Are un vocabular bădărănesc ce contravine valorilor europene”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prim-ministrul Pavel Filip, a condamnat limbajul obscen și atitudinea liderului PPDA, Andrei Năstase la adresa jurnaliștilor. Filip declară că acest comportament nu este deloc unul european și este inadmisibil pentru un politician contemporan.

Potrivit premierului, citat de Publika TV, limbajul politicianului Andrei Năstase, autodeclarat unul pro-european, îl demască, fiindcă comportamentul său este diametral opus valorilor occidentale, fiind mai mult unui bădărănesc, care seamănă dezbinare.

„El este unul din politicienii care seamănă ură, care seamănă dezbinare, care are un vocabular bădărănesc, dacă vreţi până la urmă, şi acestea nu sunt valorile şi principiile europene. Atunci când vrem să ajungem la nivelul Uniunii Europene, în primul rând, trebuie să devenim noi înşine europeni aşa că nicidecum nu-i face faţă unui politician să folosească asemenea expresii”, a declarat premierul.

Amintim că ieri, 14 mai, echipa Publika TV a adresat o scrisoare deschisă, în care condamnă insultele lui Andrei Năstase. „Andrei Năstase a promis în repetate rânduri ca îşi va revizui atitudinea faţă de presă, în general, şi faţă de Publika TV, în particular. Din păcate, promisiunile lui n-au fost decât vorbe în vânt, iar insistenţa cu care Năstase ne atacă ori de câte ori are ocazia arată foarte clar că el nu are de gând să se schimbe.” se spune În scrisoarea celor de la Publika.

Echipa de la acest post de televiziune a declarat că începând cu ziua de ieri, Andrei Năstase a devenit inamicul numărul 1 al Publika TV și va rămâne atâta timp cât nu vor fi prezentate scuze publice din partea acestuia.

loading...

Comments are closed.