Pavel Filip: Denunțul împotriva lui Sergiu Sîrbu este răzbunare

Liderul democrat (PDM) Pavel Filip înclină să-l creadă pe Sergiu Sîrbu care i-a spus că denunțul lui Voronin nu este decât o simplă răzbunare a foștilor colegi.

”El a zis că este un dosar subțire, fără argumente, bazat pe un denunț din partea foștilor colegi și el zice că este doar o simplă răzbunare pentru că a plecat din acea echipă”, a afirmat Pavel Filip la o emisiune de la TV8.

Liderul comuniștilor (PCRM), Vladimir Voronin, a declarat anterior la același canal TV că a depus la procuratură un denunț pentru o presupusă tentativă de mituire a unor deputați comuniști întreprinsă în 2016 de deputatul democrat Sergiu Sîrbu. Iar procuratura a declanșat o anchetă penală în acest sens.

”Nu am văzut dovezile. Oricine poate scrie un denunț la procuratură. Noi am mai văzut declarații de acestea tari, dar cu părere de rău de puține ori am văzut să fie aduse și dovezi”, a mai spus Pavel Filip.

Citește și: Astăzi este ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în CEU nr.38, mun.Hîncești

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share