Politic

Pavel Filip la ambasada americană: Cetățenii Republicii Moldova sunt solidari cu SUA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, astăzi, a depus flori la Ambasada SUA în memoria victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001. În cadrul acestui eveniment, șeful guvernului a venit cu un mesaj de susținere pentru poporul american.

„Este un gest omenesc, în primul rând, nu ține că suntem Cabinetul de miniștri. Suntem oameni și înțelegem foarte bine că această zi a fost tristă în istoria Statelor Unite ale Americii. Republica Moldova, Guvernul, dar și fiecare om care trăiește la noi în țară este solidar cu SUA”, a spus Filip.

La fel, Premierul a menționat despre contribuția Republicii Moldova la lupta cu terorismul. „Actele teroriste sunt cele mai groaznice crime, din punctul meu de vedere, pentru că este greu de prevenit și greu de înțeles rădăcina acestor crime. Am declarat, nu o singură dată, că Moldova întotdeauna va fi alături de cei care au suferit în urma actelor teroriste. Pornind de la potențialul și capacitățile pe care le avem, desigur că vom contribui la prevenire și la descoperirea acestor crime”, a conchis Premierul.

loading...

Write A Comment