Politic

Pavel Filip la Anenii Noi: Aproximativ 28 de kilometri de drum în raion vor fi reparați

Pinterest LinkedIn Tumblr

O bucată de drum din localitatea Speia, Anenii Noi, cu lungimea de 2.2 km va fi reparată. 1.7 kilometri sunt deja în proces de reabilitare. Prim-ministrul Pavel Filip, care se află împreună cu cabinetul de miniștri la Anenii Noi a vizitat azi șantierul.

Am promis oamenilor din satul Speia că până la sfârșitul mandatului vom reabilita acest drum. Este o porțiune destul de complicată, trec multe camioane de mare tonaj, iar de fiecare dată când se încerca repararea nu se menținea pe foarte mult timp. De aceea am zis să venim cu o soluție fundamentală, chiar dacă reabilitarea durează mai mult, proiectarea este făcută în așa mod, încât acest drum să reziste mulți ani înainte”, a spus premierul.

Porțiunea de drum care unește orașul Anenii Noi de 5 localități este reparat după tehnologii moderne pentru a face față mașinilor de tonaj mare. Prim-ministrul spune că lucrările de contrucție vor continua spre satul Delacău, în proporții de 4 km. Astfel, pentru contrucția portțiunii de drum Bulboaca-Delacău cu o lungime de aproximativ 28 kilometri se vor cheltui 189 milioane de lei.

Vizita Guvernului la Anenii Noi face parte din seria ședințelor Executivului în raioanele țării unde membrii cabinetului de miniștri discută cu autoritățile locale pentru a rezolva problemele din regiuni.

loading...

Comments are closed.