Pavel Filip nu crede în “lacrimile” Maiei Sandu: “Membri de partid ați trimis, membri de partid au fost aleși în funcții! “E logic!”

pavel filip interviu, guvernul republicii moldova, premier moldova, prim-ministru moldova, majoritate parlamentara, parlament moldova

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, deputatul din fracțiunea PDM, Pavel Filip, a venit cu un comentariu la reacția prim-ministrului Maia Sandu la știrea în urma căreia a fost desemnat drept președinte la Curtea Constituțională, fostul deputat PSRM, Vladimir Țurcanu. Filip a calificat acest lucru ca ipocrizie politică.

Pavel Filip spune că reacțiile celor din ACUM la epopeea cu așa zisa depolitizare a Curții Constituționale, sunt de râs și de plâns. “Prim-ministrul (tot ea președinte PAS) spune că “este un lucru grav” ce se întâmplă, iar secreterul general al guvernului (membru PAS) cere demisia președintelui CC.” scrie deputatul democrat.

Democratul i-a reamintit Maiei Sandu, în caz că a uitat, că ACUM este la Guvernare, iar doi judecători la CC au fost desemnați de Guvernul pe care tot ea îl conduce, iar alți doi judecători, au fost desemnați de Parlament, în care sunt deputați la fel din partidul pe care îl conduce Sandu.

În opinia lui Filip, este un lucru grav că un președinte de partid membru al coaliției de guvernare își trimite oamenii (membri de partid) în funcții la CC, iar apoi se minunează public și iarăși “nu-i place ce a ieșit”. “Membri de partid ați trimis, membri de partid au fost aleși în funcții! “E logic!” Ați mai spus că nu vă place ce a ieșit și după numirea șefului CNA, și acum.  “A ieșit” că țara nu merge înainte, dar merge înapoi.” mai spune Filip.

Fostul prim-ministru a amintit de fraza unui fost deputat, care spunea în cel mai sincer mod că are o părere, dar nu este de acord cu ea, echivalând reacția Maiei Sandu cu situația creată.

Total
0
Shares
Total
0
Share