Alte știri

Pavel Filip: PD va susține decizia blocului ACUM de a pleca de la guvernare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele PDM, Pavel Filip, a anunțat de la tribuna Parlamentului că fracțiunea democraților va susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu.

PD va susține decizia blocului ACUM de a pleca de la guvernare!„, a declarat Pavel Filip.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Pavel Filip a mai menționat în discursul său că cei din blocul ACUM, spre deosebire de PDM, nu poate rezista fără de Vlad Plahotniuc. Filip le-a recomandat celor din PAS cu DA să-l scoată pe Plahotniuc din capul lor.

Acest guvern va intra în istoria RM care a reușit să nu vină cu niciun proiect, din contra, ați trunchiat sau anulat proiectele bune pe care le-am avut noi. Spuneți că ați anulat scheme de miliarde. Unde sunt aceste miliarde? Sau ele continuă sau ne mințiți cu nerușinare. Efectele dezastruoase ale incompetenței acestui guvern se vor face simțite în câteva luni. Ați politizat la maxim instituțiile publice pe care ați promis că le veți depolitiza. Cu siguranță, dați ați fi vrut, ați fi găsit o soluție cu partenerii voștri de alianță. V-ați speriat și ați găsit o soluție de a pleca elegant. Știu că veți căuta vinovați pentru eșecurile voastre – „n-ați realizat nimic, iar vinovat e Partidul Democrat”. Fals. Nu puteți rezista fără Plahotniuc. Plahotniuc v-a ajutat să ajungeți la guvernare și acum nu știți ce să faceți fără el. PD a rezistat fără Plahotniuc, dar voi nu puteți să vi-l scoateți din cap. Partidul Democrat va vota această moțiune de cenzură. Deschiderea pentru comunicare și dialog rămâne valabilă, dar deja să discutăm de pe poziții egale”, a mai punctat liderul democraților.

loading...

Comments are closed.