Politic

Pavel Filip reacționează la acuzațiile Maiei Sandu: Cele mai josnice atacuri sunt cele care vizează familia!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Premierul Republicii Moldova susține că a văzut astăzi declarațiile liderei PAS, Maia Sandu, care acuză familia lui Pavel Filip că ar fi pus monopol pe exportul de nuci. „Întotdeauna am considerat că cele mai josnice și mizerabile atacuri sunt cele care vizează familia. Este cel mai dureros și neplăcut atunci când sunt atacați cei dragi, cei care nu au nicio legătură cu politica. Nici eu, nici familia mea nu are nicio legătură cu monopolul la exportul nucilor”, a reacționat Pavel Filip.

Premierul afirmă că după ce reprezentanții opoziției au încercat să combată la subiecte reale (economie, salarii, pensii) și n-au reușit, acum s-au apucat de inventat subiecte. „E campanie electorală, eu înțeleg, dar această acuzație, sincer, s-a lipit ca nuca de perete”, a comentat Filip.

Șeful cabinetului de miniștri îi sugerează liderei PAS să se concentreze să facă niște calcule mai serioase. „Opoziția promite că salariile vor crește în fiecare an cu 12%, dar…. surpriză! deja ACUM salariile cresc în medie cu 13% pe an. După reforma salariilor, veniturile oamenilor vor crește și mai mult, direct proporțional cu furia și disperarea opoziției, așa că reprezentanții acesteia vor fi nevoiți din nou să inventeze subiecte de discuție. Le doresc succes și… mai multă creativitate”, a mai spus Filip.

Precizăm că Maia Sandu și Andrei Năstase și-au unit partidele într-un bloc electoral numit ACUM și împreună se arată determinați să distrugă guvernarea democrată, pentru a prelua puterea de stat în Republica Moldova la alegerile parlamentare din februarie 2019.

loading...

Comments are closed.