Social

Pavel Turcu i-a scris lui Igor Dodon. Află ce vrea artistul de la președintele țării!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cunoscutul interpret Pavel Turcu, care s-a făcut remarcat cu participarea la concursul Eurovision, etapa națională din 2010, dar mai ales piesa interpretată de acesta „Imn Eurovision”, i-a scris un mesaj președintelui țării, Igor Dodon.

Pavel Turcu i s-a adresat președintelui țării direct pe profilul său de facebook, ceea ce face cam puțin probabil ca președintele, sau cineva din administrația sa să-i vadă mesajul. Motiv pentru care am decis să-i mediatizăm răvașul. Interpretul îi cere președintelui să facă lumină în cazul BEM, să pună sechestru pe averi și alte lucruri care din păcate sau din fericire nu țin de atribuțiile președintelui.

Igor Dodon , sperăm că veți face lumină în acest an 2018 , în privință miliardelor furate de la BEM , punînd pe toți hoții la punct , sechestrînd toate averile ,oprind prin aceasta toate grupurile prostești,haotice, hapsînești a acestor oameni , punîndui pe toți la punct. Succes! (n.r. ortografia a fost păstrată)”, se spune în mesajul semnat de Pavel Turcu.

Menționăm că Pavel Turcu este un internaut foarte activ. Pe lângă faptul că-și promovează piesele, acesta face și live-uri prin care scoate în evidență problemele din orașul său de baștină, Ungheni, dar postează tot mai des și mesaje politice. Asta ne duce la gândul că Pavel Turcu ar putea să se implice mult mai activ în politică, poate chiar să candideze la funcția de deputat pe circumscripția electorală Ungheni. În orice caz noi îi dorim mult succes artistului!

loading...

Comments are closed.