Alte știri

PCCOCS informează că a reținut cinci persoane care filau un judecător

Pinterest LinkedIn Tumblr

În gestiunea PCCOCS se află un dosar care vizează inviolabilitatea vieții personale a unui judecător, cu privire la care azi au loc descinderi.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În rezultatul prelucrării informației prezentate de către organele operative, acum două luni, a fost pornită urmărirea penală pentru încălcarea inviolabilității vieții personale.

Astăzi, conform probelor acumulate, din punct de vedere tactic, au fost efectuate, în paralel, mai multe percheziții, în cadrul cărora au fost ridicate suporturi electronice și înscrisuri.

De asemenea, a avut loc reținerea mai multor persoane. La moment, în custodia organelor de drept se află cinci persoane, asupra acțiunilor cărora planează bănuieli rezonabile de implicare activă în acțiunile infracționale.

”Deoarece, chiar în aceste momente, acțiunile de urmărire penală sunt în fază activă, alte date detaliate pe acest caz nu putem oferi.

Revenim cu amănunte, în măsura în care acestea nu ar fi de natură să împiedice buna desfășurare a investigațiilor”, a menționat PCCOCS.

loading...

Comments are closed.