Alte știri

PCCOCS și INI au efectuat percheziții la Clubul Sportiv de fotbal Dacia Chișinău! Fotbaliștii primeau salariile la plic

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, în comun cu Inspectoratul Național de Investigații, descins astăzi, 19 aprile 2018, la factorii de decizie și angajații unui club de fotbal din capitală în baza unei cauze penale de comitere a evaziunii fiscale în proporții deosebit de mari.

Surse din cadrul anchetei spun că ar fi vorba despre FC Dacia Chișinău. Ofițerul de presă al PCCOCS, Anișoara Botez a confirmat operațiunea, iar în ceea ce privește denumirea clubului ne-a spus că nu ne poate nici confirma, nici infirma acest lucru, informează deschide.md.

Potrivit materialelor urmăririi penale, în perioada ianuarie 2014 – februarie 2017, factorii de decizie ai Clubului de fotbal, prin includerea în documentele contabile, fiscale sau financiare a unor date denaturate privind veniturile sau cheltuielile, au efectuat achitări neoficiale către staff-ul tehnic și jucătorii clubului în sumă de circa 3 000 000 Euro (circa 60 000 000 lei), prejudiciind bugetul public național cu peste 10 milioane de lei.

loading...

Comments are closed.