Politic

PDM a organizat azi prima ședință săptămânală din acest an: Ce spune Vlad Plahotniuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Biroul Politic al Partidului Democrat din Moldova (PDM) s-a reunit astăzi, 6 februarie, în prima şedinţă din acest an, la noul sediul al partidului. În cadrul întâlnirii, au fost prezentate rezultatele, restanţele şi priorităţile Parlamentului şi Guvernului pentru anul 2018, dar şi ale partidului de guvernământ.

La această şedinţă au fost invitaţi şi noii miniştri nominalizaţi de către Partidul Democrat.

Am reluat ședințele săptămânale ale PDM. Astăzi am discutat despre modul în care Parlamentul și Guvernul trebuie să activeze în acest an pentru a obține rezultate concrete, pentru a se ocupa activ de problemele cu care se confruntă cetățenii. Anul 2018 va fi unul care va marca mai multe schimbări importante în ceea ce privește modul în care PDM va face politică”, a scris pe facebook Vlad Plahotniuc.

Totodată, în cadrul şedinţei de astăzi a fost prezentată strategia partidului pentru următoarea perioadă. Aceasta este una care se bazează pe apropierea Partidului Democrat cât mai mult de cetăţeni. Scopul este de a implementa cele mai bune reforme în beneficiul populaţiei şi al Republicii Moldova.

„Va fi creat un mecanism prin care Guvernul să fie ţinut cât mai departe de campania electorală, să le fie create miniştrilor condiţii să muncească, nu să-şi consume energia lăsându-se atraşi în polemici politice”, a declarat purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari.

loading...

Comments are closed.